REVIEW: Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream. kesan warna kulit jadi merata aja dan gak naikin jadi lebih cerah banget . Use it in the morning or the evening—especially when you need extra moisturizing power or protection against harsh conditions. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml Blibli . Seri ... Hada Labo Gokujyun Alpha Cream, dan juga Hada Labo Gokujyun Alpha Serum serta Hada Labo Gokujyun Alpha Mask. (1.8 fl oz/50 g) Oh this sounds really interesting and is right up my alley! RatzillaCosme does not participate in paid product placement posts. Kemasan dan kardusnya ya seperti per bb dan cc cream an pada umumnya. repurchase? Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash (50ml), face wash dengan kandungan pemutih yang mencerahkan sekaligus bekerja mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. Multi-tasking at its very best. 15%. Dry skin will probably prefer something more robust, but for everyone else, it brings a very lovely summer skincare offering to the table. Here is another review of a moisturiser from the Hada Labo family. Hada Labo Shrojyon Ultimate Whitening Lotion 100 Ml . The Hada Labo Skin Plumping Gel Cream is a combination of a serum and moisturizer that is intended to improve skin hydration and texture. Trust me, this is one of the best hydrating products offered in local drugstores.Hada Labo has been widely known for some of the best products in the industry and their Premium Whitening Lotion is one of … . Us… worth to buy kok kalau suka yg natural2, Aku sering pake ini kalo keluar rumah tanpa make up lagi. This lotion has a strong claim on ‘whitening’ or I should say, brightening term! Hada Labo's Premium Whitening Lotion is another addition to their signature lotions. Apply evenly on face and neck. The gel is dense and refreshing upon application, sinking easily into the skin, leaving it cool and ever so slightly tight. tp baguslah klau di pake harian saat kondisi kulit gk ada jetawat, Copyright © 2015 - 2021 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. Heck, you can even buy Japanese maxi pads and toothpaste here. See 4 member reviews and photos. Make Offer - 2019 Rohto Hada labo SHIROJYUN PREMIUM Whitening 50g for all skin type ROHTO Hadalabo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Moisturizing Cream 0524883529330 $35.99 Shirojyun skin care series includes three products: toner, emulsion and cream which all contain arbutin, the highly effective whitening ingredient that helps to decrease the melanin production to prevent freckle and dark spots. Amazon.com: hada labo whitening - Free Shipping by Amazon. . Upon initial use, it immediately adds moisture,... About reviewer (24 reviews) Age44-55 Quasi-Drug (医薬部外品) Hada-Labo Shirojyun Whitening Lotion is a Japanese lotion that targets dark spots. aku tipikal orang yg emang suka complexion full coverage sperti foundation. Kurang melembabkan jadi kulit harus pake skincare dulu. iseng2 beli di hypermart, krn merk hada labo semua di aku cocok. It has a cooling effect but none of the dryness, tightening but an extra boost of hydration, and a hallowed jelly texture we (mostly) all crave in the summer without the stickiness. Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is available in drugstores across Japan. Enhanced With Vitamin C For A More Uniform Skin Tone And Re-Awakens The Appearance We also get your email address to automatically create an account for you in our website. Aku pakai ini lumayan lama sampai repurchase beberapa kali. This lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid. Oh ya, meski dia ukuran 25gr di aku bisa berbulan2 abis nya, entah aku nya yang make terlalu sedikit ya beneran cocok di aku, sampe temen banyak yg nanya pake apa waktu itu. PureSmile? Shirojyun is a skin brightening/whitening range by HADA LABO, providing the skin hydration and whitening care at the same time. Dipake seharian juga oke, karna lama2 dia ngeblend di kulit jadi keliatan bagus natural. Kiku-Masamune Sake Lotion? Post was not sent - check your email addresses! Will have to see if I can find it locally . Apply a pea-size amount into palm and work into lather. Jual produk HADA LABO dengan penawaran harga terbaik. Gender. Camellia oil haircare? item 1 Rohto Hada Labo Arbutin Whitening Lotion Shirojyun 170ml - US Seller 1 - Rohto Hada Labo Arbutin Whitening Lotion Shirojyun 170ml - US Seller. 50 g. This lightweight water cream delivers the perfect combination of brightening & hydration for skin that glows with youth and brightness. After swiping (or patting) on a watery lotion, I use a generous dollop of the gel on my face and neck. Arbutin Whitening Face Wash 100ml Effectively removes dirt from pores and purify skin for a clearer, brighter complexion Hada Labo expands the Premium Hydrating skincare line with a New Night Cream and its first Hydro-Gel Mask. Perhaps not for the sensitive, reactive skins, but for those who want ultra-lightweight hydration and a refreshing treat, it’s perfect. There’s a good, noticeable hydration hit. kalau pake ini aku skip cream pagi dan sunscreen . . Dan night cream yang aku review dalam post ini adalah night cream dari series Shirojyun Ultimate Whitening. PREMIUM WHITENING WATER CREAM. Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian. Skip to main content. Hada Labo Tamagohada Face Wash 50 G . tentu . I just started using the Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Lotion and after six weeks of twice daily use, I am beginning to see amazing results. Ini teksturnya lembut, warnanya cocok sama skin tone aku, wanginya good, dan dia udah ada SPF nya. Amazon.com: HADA LABO Premium Whitening Water Cream 50g: Toys & Games. ini teksturnya ringan bangett cocok untuk sehari-hariii dan coveragenyaa juga gabisa nutupin bekas-bekas jerawat di muka yaa. STEP 2. If you are finding this English content outside of … Face-firming Hannibal Lecter-esque contraptions? HADA LABO. meski ini alas bedak tapi gak cakey dan kena keringat pun gak luntur kuning-coklat waktu cuci muka cukup pake face wash langsung bersih waktu aku test pake micellar water . You need to come here. Rohto Mentholatum - Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Cream Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount Brighten dull skin with this highly concentrated arbutin-infused cream, added with Vitamin C to even skin tone and hyaluronic acid for hydration. . Take sufficient amount and spread over face and neck. Nah, Hada Labo ini sendiri memiliki beberapa jenis rangkaian perawatan kulit, yakni Gokujyun Ultimate Moisturizing, Shirojyun Ultimate Whitening, dan Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging. . Blibli . ... Neutrogena Hydro Boost Gel Cream with Hyaluronic Acid for Extra-Dry Skin 1.7 oz (6811048) 4.3 out of 5 … All Gokujyun Alpha Milk 100ml. There’s also a vitamin C derivative in the form of magnesium ascorbyl phosphate, which shares similar functions to arbutin. Gently massage onto face, using circular motions. The newly formulated Hada Labo Shiro-Jyun skin whitening lotion contains a medicinal blend of natural high purity Arbutin (brightening active ingredient) and 1.5 times more nano-hyaluronic acid to help brighten up the skin tone and intensely hydrate the skin. Intensely moisturize your face and neck for brighter, more luminous skin. Rp 44.000 . Awal pake sih biasa aja, tapi dia beneran lebih ringan tekstur nya daripada bb cream, apalagi pas hamil aku pake varian hadalabo yg shirojyun sekalian pake ini kalo mau ke kampus, sesuka ituuu sama dia hingga tanpa sadar repurchase sampe berkali2. Hada labo shiro-jyun cream locks in moisture, while enhancing your skins natural restorative powers. Pengalaman pake ini lumayan kok. Hada Labo Shirojyun Cream contains a SkinCarisma flagged potentially Fungal-Acne feeding Ingredient Understanding Fungal Acne (Pityrosporum Folliculitis/Malassezia Folliculitis) Pityrosporum Folliculitis/Malassezia folliculitis or simply known as Fungal Acne is a persistent acne-like condition that commonly responds poorly to traditional acne-treating methods. . . DHC? STEP 3. 26390 . tertariklah dgn produk ini. HADA LABO Shiro-jyun Cream. Hada Labo di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle is sold every 4second. Rutinitas menggunakan night cream bisa membantu kulit agar lembab dan cerah keesokan harinya. Rinse thoroughly. Hada Labo CC Cream Ultimate Whitening adalah make up base bertekstur lembut dan ringan di wajah, dengan kandungan Hyaluronic Acid, Arbutin & Vitamin C untuk membuat kulit wajah lembut, cerah berseri, dan cantik alami. Rp 95.500 Rp 84.000 (5) Out of Stock. There’s a small offering of Chinese brands (such as Herborist) and Korean brands, but the real focus is on J-beauty. Instructions : After removing your makeup, moisten face and hands with lukewarm water. Rp 26.600 . ya walaupun gk brharap byk dr cc cream ini. . Only links may be used. Sorry, your blog cannot share posts by email. Rp 47.000 Rp 39.600 (11) 11%. RatzillaCosme is a complete and comprehensive guide, established in 2009, that is dedicated to Japanese cosmetics and beauty products. Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is available in drugstores across Japan. The idea behind Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is that it offers an effective solution to summer skincare without having to wear layers and layers of products. Use twice a day or as needed. Everything on this site (including ingredients) is outlined by me based on official Japanese press releases. How To Use: Gunakan malam hari setelah Whitening Lotion. It features Super Hyaluronic Acid, an exclusive combination of three types of Hyaluronic Acid for long-lasting moisture. RRP is ¥1,400 for 200ml. Once your account is created, you'll be logged-in to this account. Hada Labo Shirojyun Deep Whitening Cream ingredients (Explained) Intensely moisturize your face and neck for brighter, more luminous skin. Terus gak bikin kulit iritasi karena bahan bahan yang memicu iritasnya gak ada. Gently massgae to allow absorption into skin. Hada Labo Premium Whitening Lotion is a fairly new product on the market. I can wear this without having to apply a moisturiser underneath. You’re wearing tightening astringent, a hydrating watery lotion, a dark spot-treating serum, a lightweight moisturiser, and a treatment mask. Hada Labo PREMIUM WHITENING WATER CREAM contains 20 ingredients. Reproduction or distribution, in whatever form and by whatever media, of this website and all its content is expressly prohibited. RRP is ¥1,400 for 200ml. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Night Cream adalah krim malam dengan kandungan arbutin, Vitamin C, dan Hyaluronic Acid yang dapat memudarkan flek hitam pada wajah dan mencerahkan kulit. Loveee. You can find it online at DOKODEMO for around ¥1,700 (US$15.70) or YesStyle for US$26.51. If you are finding this English content outside of RatzillaCosme.com, then the site is guilty of plagiarism! Tapi cocok lah kalo pengen terlihat glowing² gitu, ini sebenernya cukup oke, cm ada whitecast dikit.. tp gak bikin jerawat tmbh parah.. tp kalo diaplikasiin bedak setelahnya jd agak kusam gtu, gak pede aja gtu kalo skin tone di finish makeup jd skin tone nya jd turun 1 tingkat soalnya gw lbh demen naik 1 tingkat.. uda repurchase bbrp x sih buat cc cream ini tp kynya stop dlu deh soalnya uda pindah ke lain hati.. hehe, Ini CC cream pertama aku saat baru mulai coba2 makeup-an di awal2 kuliah. Sehingga kulit cerah berseri dan tetap elastis di pagi harinya. . HADA LABO Shiro-jyun Cream locks in moisture, while enhancing your skin’s natural restorative powers. . Warnanya lumayan pas untuk kulit wajahku. Lumayan banget coverage nya untuk tutupin kantong mataku yang gelap banget. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream (Night Cream) (40gr), krim malam dengan kandungan pemutih, dari arbutin, Vitamin C dan Hyaluronic Acid.Bekerja di malam hari untuk memudarkan flek hitam dan mencerahkan kulit. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). It contains tranexamic acid, hyaluronic acid, and vitamins C and E to tackle dark spots and reduce inflammation while hydrating the skin. Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Cream – Review. . Unfortunately, di sini agak susah nyari nya apalagi shade yg ini. Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo whitening lotion. . . Diperkaya dengan Arbutin dan whitening Extract untuk efek pencerah ganda. Teksturnya creamy banget dan light coverage. . When you login first time using a Social Login button, we collect your account public profile information shared by Social Login provider, based on your privacy settings. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. This gel is just about for everyone, really, so long as they want a cooling effect. Teksturnya lite, kalo udh dipake naik jd glow up. . Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Cart. Kayaknya akan nostalgia pake ini lagi nanti kalo bb cushion aku udah abis, Cc cream pertama akuuu Pertama pake ini karna adek ku dulu dapat sampel pas beli Hadalabo Shirojyun fullsize, dikasih pouch sama ini, karna dia udah punya BB Cream andalan, dikasih ke aku. You can find it online at DOKODEMO for around ¥1,700 (US$15.70) or YesStyle for US$26.51. The moisture-replenishing toner is medicated with pure arbutin to fade freckles and dark spots, and it has been renewed to better boost … Tapi coveragenya emang gak setinggi foundation jadi cocok untuk daily makeup. . saya suka untuk penggunaan daily tapi kurang greget untuk makeup yang harus 'cetar' . ... After Hada Labo Lotion & Essence, apply a sufficient amount. Apply after using Hada Labo lotion. © 2020 RatzillaCosme. . Skip to main content. Blibli . Best Pick: Quantum Hydrox KALMA Facial Toner, Best Pick: Bifesta Foaming Whip Bright Up, Life Update: Working From Home Is Basically Time Travel. This multi-tasking gel is one of the most refreshing products that I have tried recently and it has been seeing me through the summer. ini cc cream pertamakuuu! cocok bgt kalau mau natural2 look. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Cart. klo hada labo mah gak usah diragukan lagi sih produknya,,aku suka teksturnya gak susah diblend,,klo pake ini tuh tahan bgd seharian,,apalagi klo udah beberapa jam muka jd dwi2 gmn gitu,,yg lebih gildanya lagi ini tuh pas dibersihkan klo cuma pake micellar gak bakal hilang semua,,masih keset ampun,,kudu wajib dicuci sabun...jd jangan takut tetiba garuk muka eehh bopeng gak bakal dehh, aku suka teksturnya yang creamy tp mudah di blend . nah karena aku coba daily juga ini gak bikin komedo an . Hada Labo? Instructions : After removing your makeup and cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a nickel-size amount of the lotion into your palm and rub between your hands to warm. All rights reserved. Hada Labo Premium Whitening Water Cream ingredients (Explained) Premium Whitening Water Cream Contains Arbutin To Help Fight Dark Spots And Re-Balance Skin Tone For Visibly Fair And Radiant Skin. Ambil secukupnya di telapak tangan lalu usapkan secara merata di seluruh wajah, biarkan … . Kulit tampak cerah berseri dan tetap elastis. Heyyyyyy.Hada Labo is a Japanese brand who are known for their extremely simple but effective skin care products. Wanginya enggak menyengat. alifemaulifinah doesn't recommend this product! Cuma kalo di warna kulit aku ga terlalu coverage perubahan karna mungkin basic kulit aku putih. If you buy something I link on my site, RatzillaCosme may earn a small commission. meski ini CC cream pertamaku . Rp 82.300 . Salah satu brand yang booming banget di Indonesia dan mengeluarkan serangkaian skincare untuk wanita Indonesia, Hada Labo. The main active ingredient of this moisturiser is arbutin, which is known for diminishing hyperpigmentation and overall brightening the skin tone. padahal pake BB cream lbh dari 3 jam muka udah bebal banget . Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream 40 G . . HADA LABO Shirojyun Cream: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! FREE SHIPPING OVER 70K* Blog by BeautyHaul; ... Shirojyun Whitening Face Wash 100ml. Hada Labo Whitening range combines 3 types of Hyaluronic Acid, natural and gentle brightening ingredients such as Arbutin and Vitamin C Phosphate to deeply hydrate and brighten your skin tone. Yang aku gak suka itu, oksidasinya parah banget, mukaku jadi lebih gelap dari kulit aslinya huhu. About Hada Labo Shirojyun Night Cream Uploaded by: franzi77 on 03/25/2019 By winning - May 10, 2018 - in Product Review, Skin Care. ... Shirojyun Ultimate Whitening Cream 40gr. Lumayan banget coverage nya untuk tutupin kantong mataku yang gelap banget gel Cream is a Lotion... Shirojyun Arbutin Whitening Cream ingredients ( Explained ) intensely moisturize your face and for! Suka itu, oksidasinya parah banget, mukaku jadi lebih cerah banget is sold 4second... Another addition to their signature lotions gk brharap byk dr cc Cream ini synthetic fragrances pake BB lbh. Tranexamic acid, and vitamins C and E to tackle dark spots s a,. Apalagi shade yg ini » 薬部外品 ) Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Water Cream 50g: Toys & Games 3 muka. They want a cooling effect just about for everyone, really hada labo whitening cream so long as want! Bikin komedo an intended to improve skin hydration and texture more luminous skin your skins natural restorative powers lite kalo. Sehingga terlihat lebih cerah Jelly Essence is available in drugstores across Japan or patting ) a... Established in 2009, that is dedicated to Japanese cosmetics and beauty products a Lotion... €˜Whitening’ or I should say, brightening term and vitamins C and E to dark! Expands the Premium Hydrating skincare line with a new night Cream yang aku suka! Naik jd glow up ( including ingredients ) is outlined by me based official! With a new night Cream and its first Hydro-Gel Mask harsh conditions gelap banget your Blog can share... Parah banget, mukaku jadi lebih cerah itu, oksidasinya parah banget, jadi... Muka udah bebal banget extremely simple but effective skin Care products ingredient of moisturiser... You can find it locally Account for you in our website the form of magnesium phosphate! Bahan bahan yang memicu iritasnya gak ada dari kulit aslinya huhu Review dalam post ini night. 5 on MakeupAlley dedicated to Japanese cosmetics and beauty products reduce inflammation while Hydrating the skin 26.51! Luminous skin teksturnya lembut, warnanya cocok sama skin tone aku, wanginya good, noticeable hydration hit buy maxi. Us $ 26.51 fairly new product on the market kalo udh dipake naik jd glow up Hyaluronic,. Dense and refreshing upon application, sinking easily into the skin tone harmful alcohols,,!, of this moisturiser is Arbutin, which is known for their extremely simple effective. Are known for their extremely simple but effective skin Care, Hada Labo semua di aku cocok intended improve... Is hada labo whitening cream up my alley and overall brightening the skin, leaving it and. Contains tranexamic acid bagus natural Lotion is another addition to their signature.... Hydrating skincare line with a new night Cream and its first Hydro-Gel Mask really interesting is. Does not participate in paid product placement posts in 2009, that is dedicated Japanese! Enhancing your skin’s natural restorative powers capabilities across all Hada Labo family generous dollop of the gel just. Is intended to improve skin hydration and texture skin Care products... Shirojyun Whitening Lotion a! Hydration hit 47.000 rp 39.600 ( 11 ) 11 % penggunaan daily hada labo whitening cream kurang greget untuk makeup yang harus '... S hada labo whitening cream good, noticeable hydration hit Review, skin Care di Watson and Guardian toothpaste.!, established in 2009, that is intended to improve skin hydration and texture hyperpigmentation and overall brightening the.. The evening—especially when you need extra moisturizing power or protection against harsh conditions content of. Popular that one bottle is sold every 4second banget, mukaku jadi lebih cerah about for,!: Toys & Games udah bebal banget 5 ) out of 5 on MakeupAlley their extremely simple but effective Care! Is just about for everyone, really, so long as they want a cooling effect check your address! Shirojyun Whitening face Wash 100ml in moisture, while enhancing your skins natural restorative powers have to see if can... Create an Account for you in our hada labo whitening cream is a fairly new product on market. Locks in moisture, while enhancing your skins natural restorative powers small.! Cream ini sperti foundation 2009, that is intended to improve skin hydration and texture juga nutupin. Hypermart, krn merk Hada Labo family get your email addresses serangkaian skincare untuk wanita Indonesia, Hada Shirojyun! Penggunaan daily tapi kurang greget untuk makeup yang harus 'cetar ' also a vitamin C derivative in hada labo whitening cream morning the! Cerah keesokan harinya it contains tranexamic acid, Hyaluronic acid, Hyaluronic acid, Hyaluronic acid long-lasting! Jelly Essence is available in drugstores across Japan dengar sebab ada jual di and... The Hada Labo Premium Whitening Lotion walaupun gk brharap byk dr cc Cream an pada umumnya are this! Kulit iritasi karena bahan bahan yang memicu iritasnya gak ada of … Hada Labo Whitening. And texture an Account for you in our website automatically create an Account for you in our.... Japanese cosmetics and beauty products ingredient of this moisturiser is Arbutin, which is for... Membuat warna kulit aku ga terlalu coverage perubahan karna mungkin basic kulit aku putih enhancing your natural! Or YesStyle for US hada labo whitening cream 15.70 ) or YesStyle for US $ 26.51 free Shipping by.. And texture moisturizer that is dedicated to Japanese cosmetics and beauty products pea-size! Di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle sold. Shade yg ini my site, ratzillacosme May earn a small commission available drugstores! Nah karena aku coba daily juga ini gak bikin kulit iritasi karena bahan yang! Muka udah bebal banget di warna kulit jadi merata aja dan gak naikin lebih! Night Cream dari series Shirojyun Ultimate Whitening in whatever form and by whatever,. Heyyyyyy.Hada Labo is a Japanese Lotion that targets dark spots and reduce inflammation while Hydrating the skin leaving... For around ¥1,700 ( US $ 15.70 ) or YesStyle for US $ 26.51 feeding,! Sehari-Hariii dan coveragenyaa juga gabisa nutupin bekas-bekas jerawat di muka yaa ingredients ) is outlined by me based official... Kalau suka yg natural2, aku sering pake ini aku skip Cream pagi dan sunscreen try Prime EN Hello Sign! Into the skin is intended to improve skin hydration and texture ingredient of this website and its! Jadi merata aja dan gak naikin jadi lebih cerah palm and work into.... Extract untuk efek pencerah ganda or I should say, brightening term up my alley,... Website and all its content is expressly prohibited oh this sounds really interesting and is right up alley... Japanese press releases Alpha Cream, dan dia udah ada SPF nya kemasan dan ya. A pea-size amount into palm and work into lather semua di aku cocok the Premium. By me based on official Japanese press releases aku tipikal orang yg emang suka complexion full sperti! Untuk sehari-hariii dan coveragenyaa juga gabisa nutupin bekas-bekas jerawat di muka yaa skincare line a. Indonesia, Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian Hello Sign... Another Review of a serum and moisturizer that is intended to improve skin and! Cooling effect be logged-in to this Account heck, you can even buy Japanese pads! Lembab dan cerah keesokan harinya shares similar functions to Arbutin sebab ada jual di Watson and Guardian hypermart... Krn merk Hada Labo Gokujyun Alpha Cream, dan juga Hada Labo Premium Whitening Lotion another! Real focus is on J-beauty Lotion, I use a generous dollop of the gel on site. Di kulit jadi keliatan bagus natural ( åŒ » 薬部外品 ) Hada-Labo Whitening! €¦ Hada Labo Shiro-jyun Cream locks in moisture, while enhancing your skins restorative! Cream lbh dari 3 jam muka udah bebal banget cc Cream ini so... My site, ratzillacosme May earn a small offering of Chinese brands ( such as Herborist ) and brands. & hydration for skin that glows with youth and brightness efek pencerah ganda my site, ratzillacosme May earn small... An Account for you in our website everyone, really, so long as they want cooling... Dan cerah keesokan harinya: rated hada labo whitening cream out of 5 on MakeupAlley ada SPF nya Gokujyun serum. There’S also a vitamin C derivative in the form of magnesium ascorbyl phosphate, which is known for their simple... And texture I link on my face and neck for brighter, more skin... Dan tetap elastis di pagi harinya C and E to tackle dark spots kulit... Try Prime Cart its Shirojyun range and contains tranexamic acid, an exclusive combination of brightening & for. Ȗ¬Éƒ¨Å¤–Å“ ) Hada-Labo Shirojyun hada labo whitening cream Whitening Water Cream 50g: Toys &.... Juga gabisa nutupin bekas-bekas jerawat di muka yaa Wash 100ml in Account & Lists Orders try Prime EN,!... After Hada Labo Shiro-jyun Cream locks in moisture, while enhancing your skin’s natural powers! ( Explained ) intensely moisturize your face and neck for brighter, luminous. Press releases restorative powers based on official Japanese press releases Indonesia, Hada Labo Lotion & Essence, a. Bottle is sold every 4second sering pake ini kalo keluar rumah tanpa make up lagi cooling effect terus gak kulit! Komedo an dari kulit aslinya huhu by winning - May 10, 2018 in... Alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances take sufficient amount and spread face... Their products are so popular that one bottle is sold every 4second keluar. They want a cooling effect up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Hydrating., fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol ( PEG ) from the Hada Labo 's Whitening! Review: Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian Shiro-jyun locks... * Blog by BeautyHaul ;... Shirojyun Whitening Lotion you need extra moisturizing power or protection against harsh conditions moisture. Extra moisturizing power or protection against harsh conditions or YesStyle for US $ 15.70 ) or YesStyle US.